Fredag och två filmer

Hallå där!

Hoppas eran dag varit bra. Här har man varit ledig och det känns skönt att ha 3 veckor ledigt.

Idag började jag dagen med filmen Armageddon på disneyplus. Filmen är en klassiker och kom ut redan 1998.

Handling:

En rymdfärja med besättning träffas av en meteor när de är uppe i rymden. Efter lite kollande hittar Nasa att en astroid som är lika stor som texas ( USA) och att den kommer träffa jorden. Gör den det så kommer ingen överleva. Efter att ha kollat med experter så har de kommit på att de måsta borra ett hål på astroiden för att kunna spränga den. De tar ett gäng med olje borrare med Bruce Willis och Ben Affleck i täten. Ska de lyckas?

En film som man måste se om man gillar action och katastroffilmer. En klassiker som än idag är väldigt bra men den är rätt lång då den är 2 timmar och 32 minuter.

Annars har man varit in till Uppsala och till Normal. Har hämtat ut de produkterna jag hade vunnit i deras app. Det var en tandkräm, en deodorant, en chokladkaka och en chokladdryck. Så det var både nyttiga och onyttiga saker jag hämtade ut.

Nu på kvällen har jag kollat på filmen American History X på Hbomax nordic.

Handling:

Bröderna Derek och Danny mister sin far, en polis mördad under ett skottdrama med svarta inblandade. Sorgen och hatet pressar Derek mot radikala handlingar och han blir snart en ledare för en nynazistisk rörelse. Ett skottdrama blir den slutliga vändpunkten för Derek och hans bror, och Derek hamnar i fängelse… En brutal berättelse om desperation i USA.

Filmen är en brutal film där det finns mycket hemskheter som händer. En väldigt bra film man kan se flera gånger utan att tröttna.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning #filmnörd

0 reaktioner till “Fredag och två filmer”

  1. Armagedon är verkligen en klassiker, jag gillade den verkligen förut. Skönt med sä lång ledighet. Själv går jag på ledigt på tisdag.

  2. Så skönt att vara ledig nu över jul o nyår. Kanske med massa nya filmer o titta på?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *