Äntligen ledig

Hallå där!

Hoppas eran dag varit bra.

Här har man varit på radion. Har skrivit manus och även gått en promenad. Slutade idag vid tre så nu har jag ledigt till den 10 Januari. Det är så skönt. Imorgon har jag inget planerat men ska till Normal för att hämta mina gratis produkter då jag ej gjort det. Sen funderar jag på att fira julledigheten med en carmellatte på espressohouse. Vi får helt enkelt se om jag gör det.

Ikväll har jag kollat på The hunger games: Mockingjay part 2 på Hbomax nordic.

Handling:

Medan nationen Panem är i fullskaligt krig, konfronterar Katniss President Snow i en slutgiltig uppgörelse. Tillsammans med hennes närmaste vänner – Gale, Finnick och Peeta ger de sig ut på ett uppdrag där de måste riskera allt för att rädda Panems invånare. De dödliga fällorna, fienderna samt moraliska valen som väntar kommer utmana Katniss mer än vad någon arena i Hungerspelen någonsin gjort.

Detta är den perfekta avslutningen på The hunger games. Däremot så finns det en del man önska de kunde ändra på. Denna film är baserad på boken Mockingjay som heter Revolt på svenska.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning

0 reaktioner till “Äntligen ledig”

  1. Skönt med lite jul ledighet 😊. Våren börjar på onsdag eftermiddag här. Ska bli Såå skönt!! 😊.

    Hoppas att det är bra produkter som du får från Normal.

    Ha en skön helg! ❄️

  2. Jag tyckte den filmen var okej. Men jag föredrog boken, så antar lite att det var därför jag var helt hundra på den kanske. 😅

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *