Om någon hade sagt…

Om någon hade sagt till mig att jag skulle må såhär bra. Låt mig åka bak i tiden och vi hamnar 2011-2012.

Då jag åkte in och ut på psyket och vårdades inom psykiatrin både frivillig inläggning HSL och tvångsvård LPT. Jag minns sista gången innan jag fick flytta till behandlingshemmet. Det var enligt LPT Jag vårdades efter en överdos. Jag kom tillbaka med polis efter att ha varit ute på promenad under den vårdtiden då jag skulle ha varit ute på promenad i ca 30 min men kom inte tillbaka förrän efter 6 timmar. Det är en helt annat story som jag berättat om förut.

Hade någon sagt till mig då att om 10 år så kommer du må så bra att du bara träffar din läkare var 6 månad. Hade jag inte trott den som sagt det. Jag hade nog sagt att jag inte vet om jag lever då. Men idag är jag glad att jag är vid liv. Jag känner att jag kommit för långt för att bara ge upp.

Vad hade du svarat om någon hade berättat hur du skulle må idag för tio år sedan?

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #psykiskohölsa #eips #jagvågartala #bestofnouw

0 reaktioner till “Om någon hade sagt…”

  1. Intressant att läsa om hur det har varit för dig för några år sen. Vilken tur att det vände för dig. Att vården skötte sig bra 😊👍.

    Kul att höra att du mår så bra idag 😊

    Va rädd om dig! Ta hand om dig! ❄️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *