Julbord and Ghost ship

Hallå där!

Hoppas eran dag varit bra.

Idag har jag inte varit på radion. Då jag klev av på centralstationen. Vi träffades där för att sedan ta bussen till ett ställe som heter Tallkrogen för att äta julbord. Det var ordentligt ute på vischan kan man säga. I alla fall för mig då jag inte varit så långt utanför Uppsala på väldigt länge. I alla fall så var vi där och åt julbord vilket var väldigt gott. Vi som skulle ta bussen till Uppsala var tvungen att gå lite före de andra. Var vid centralstationen vid kvar över två tror jag klockan var.

Var hemma vid tre tretiden.

Nu på kvällen har jag kollat på filmen Ghost ship. Det är en skräckfilm

En kille som säger sig jobba med att flyga över haven och kolla vädret har siktat ett stort fartyg inte en utan två gånger. Han kontaktar ett gäng som jobbar med att bärga båtar. De är intresserade och de beger sig ut till platsen där han såg fartyget sist. De kör nästan på det men när de ser vilket namn fartyget har så säger ledaren att det har varit försvunnen i flera år. De får inte något svar när de försöker kontakta någon på fartyget via radion. Allt är inte som det verkar och frågan är var är besättningen och alla passagerare.

En skräckfilm som räknas som en gammal goding. Ett måste om man gillar äldre skräckfilmer och om man inte sett den förut. Finns att hyra eller köpa på sfanytime.

Imorgon ska jag till radion och ha indiemöte. Ska också till Normal när jag slutat på radion då jag har flera produkter att hämta ut från deras julspel.

I adventskalendern från rituals fick jag en scrub handske.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning

8 reaktioner till “Julbord and Ghost ship”

  1. Så gott med julbord. Blir inget för mig i år. Vi hade bokat, men är lite orolig över den ökade smittan igen, och då dom inte kräver covidpass avbokade vi 😊

  2. Den där skräckfilmen kanske jag skulle kunna ta att fixa att se på. Den verkar ju onekligen spännande i alla fall måste jag medge.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *