Måndag och ny vecka

Hallå där!

Hoppas eran dag varit bra.

Jag har varit på min dagliga verksamhet. Skrivit manus och gått en promenad så idag har jag kommit upp till mer än 5000 steg. En av handledarna har haft egen islandshäst förut så vi gick och pratade häst på promenaden. Vilket är så roligt och jag saknar att ha hästar i mitt liv.

På kvällen har jag kollat på The hunger games: catching fire som är andra filmen i The hunger games filmerna.

Handling:

Katniss trodde att en vinst i Hungerspelen var lika med framgång, lycka och berömmelse, men istället skulle det bara leda till fruktan. Huvudstaden är inte nöjd med henne. Hennes prestationer på arenan har gjutit mod i rebellstyrkorna – och i takt med att upproret växer sig starkare, ökar också riskerna för Katniss och de hon älskar – inklusive Gale och Peeta som slåss om hennes gunst. Varje val hon gör får ödesdigra konsekvenser. Och det är då huvudstaden blottar sin slutgiltiga fälla.

En väldigt bra fortsättning på The hunger games. Ett måste om man gillar den första filmen. Denna film baseras på boken The hunger games: Catching fire.

Nu ska jag fortsätta med att kolla på Outlander säsong ett…

Imorgon ska jag med min dagliga verksamhet och käka julbord.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning #psykiskohälsa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *