Instagram @corkystyle.se

Instagram corkystyle.seInstagram corkystyle.seInstagram corkystyle.seInstagram corkystyle.seInstagram corkystyle.seInstagram corkystyle.seInstagram corkystyle.se

Lördag, Malignant och Dantes peak

Hallå där!

Hoppas eran dag varit bra.

Här har man kollat på två filmer idag. Började dagen med en av mina favoriter när det kommer till skräckfilmer som nyligen kommit ut Malignant. Den finns på HBOMAX och sfanytime. Annars har jag varit till Gottsunda och pantat och hade 24kr i pant. Köpte energidryck då willys har extrapris på monster energidryck. Så jag köpte fyra direkt för brukar dricka en per dag.

Har idag gått över 3000 steg vilket är mitt mål var dag. Fast imorgon ska jag nog ta det lugnt för har lite ont i ett knä. Däremot ska jag städa med personal imorgon på förmiddagen. Sen ska jag nog till öob och köpa bland annat torrschampo.

Ikväll har jag kollat på filmen Dantes peak på sfanytime.

En forskare som studerar vulkaner åker till den lilla staden Dante's Peak för att undersöka en slumrande vulkan och upptäcker att vulkanen istället är nära ett utbrott. Men vem kommer tro honom? Och hur ska det gå för staden och dess invånare?

En av mina favoriter när det kommer till katastroffilmer och filmer om vulkanutbrott. En gammal film som kom redan 1997 med både Pierce Brosnan och Linda Hamilton I rollerna.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning

Corky style

Gillar