Lördag, Trötter och Titanic

Hallå där!

Hoppas er dag varit bra.

Här har man som jag sa i mitt inlägg igår varit så trött. Blir alltid det dagen efter jag har varit på utflykt eller r någonstans. Har idag lyssnat på ljudboken Det flammande korset av Diana Gabaldon på bookbeat. Har även kollat på Supernatural säsong elva. Innan jag skulle käka middag så kolla jag på dokumentären Dahmer on Dahmer: a serial killer speaks på viaplay med en annan boende. Jag hade sett den förut uppe hos mig men det hade inte den så jag föreslog att vi skulle kolla på den tillsammans.

Ikväll har jag kollat på klassikern Titanic på sfanytime.

Handling:

Filmen handlar om R.M.S Titanic som var när den byggdes the world`s greater steamer. Båten sades vara osänkbar. På dess jungfru resa till New york så kör båten på ett isberg. Detta skadar båten så mycket att man inser på båten att den kommmer sjunka, det är bara frågan om hur mycket tid man har. Till det är också att den har bara livbåtar till ungefär hälften av passagerarna. Samtidigt får man följa Jack som vinner sin biljett i poker och Rose som åker förstaklass med sin blivande make. De möts och det får förödande konsekvenser för båda.

Älskar filmen då den är så bra. Filmen fick 11 oscars och har rekordet med Benhur och Sagan om konungens återkosmt som också fick 11 oscar var. En film man inte borde ha missat då den också gick på bio 2012 i 3D då det var 100år sedan båten sjönk.

Imorgon ska jag städa lägenheten med en personal och byta sängkläder. Annars har jag inget annat planerat men ska försöka komma ut på en promenad.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning #vardagsliv #serviceboende

Corky style

Gillar