Fredag, utflykt i Öregrund och Ice age 2

Hallå där!

Hoppas er fredag varit bra.

Idag har jag varit med boendet till Öregrund. Där käka vid middag som vi tagit med oss och sedan fikat tårta som vi också hade med oss. Det var blåsigt och kallt men ändå hade jag en tjockare jacka plus en av mina luvtröjor på mig under. På väg hem stannade vid en mack då jag behövde gå på toa. Innan vi åkte hem så åkte vi till Ica maxi då jag plus en till behövde handla lite. Jag tig tillfället i akt och köpte damsugspåsar till min dammsugare. Dock behövde vi be om hjälp då och tur det för han kunde bara scanna någon kod så visste han att det var den som skulle fungera på min dammsugare. Så nu har jag det för en tid framöver.

Nu efter jag kommit hem så har jag kollat på Ica age 2 på disneyplus. Är väldigt trött så kommer nog somna rätt snabbt idag. Imorgon har jag inget planerat vilket känns skönt eftersom jag förmodligen kommer vara trött efter idag. Jag fungerar så att har jag varit på någon stor utflykt och varit hemma ifrån flera timmar så blir jag trött dagen efter. Så det blir nog vila imorgon. På söndag ska jag städa med en personal.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning #serviceboende #utflykt

12 reaktioner till “Fredag, utflykt i Öregrund och Ice age 2”

  1. Så kul det läter, åker ni iväg på mycket? Eller är det olika? Förstår att du var slut efteråt, upplever qtt sånt där verkligen tar all ens kraft.

  2. Så skönt att komma ut även om det är kallt ute. Går ju alltid att klä sig mot det. Till det smakar alltid maten bättre utomhus.

  3. Tycker om ice ace filmerna; det är den senaste serien eller filmen som jag är lite osäker på. Måste dock ge den nog en chans! 🫣

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *