Torsdag, äntligen helg och Insidious

Hallå där!

Hoppas er torsdag har varit bra.

Här har man varit på radion. Har börjat skriva manus för mitt nya program. Har hunnit en bit på vägen och kan säga att det är en svensk serie jag ska tipsa om nästa gång. Har inte gått någon promenad idag men kände att jag behövde vila med tanke på hur trött jag blev efter att gått promenad igår. Svarat och godkänt en del kommentarer idag också.

Ikväll har jag kollat på filmen Insidious på sfanytime.

Handling:

Det handlar om ett par som har två söner. En av dem heter Dalton och en morgon så går han inte att väcka. Han förs till sjukhus men läkarna kan inte se något som skulle förklara varför han låg i koma. Plötsligt börjar frun se konstiga saker och får uppfattningen att huset är hemsökt. Däremot så får de besök av en kvinna som säger att det inte är huset som är hemsökt utan det är Dalton. Hon berättar att han är en traveller och att han kan se sig själv och gå bort från kroppen. De får reda på att han ärvt detta från hans far, killen i paret. Han är också den enda som kan rädda Dalton och se till att han hittar tillbaka till sin kropp så han kan vakna upp.

En skräckfilm som är väldigt bra. Denna har ca 12 år på nacken men är lika bra nu som när den kom. Finns att hyra på sfanytime men man kan även köpa den där för det har jag gjort.

Imorgon är jag ledig. Då ska jag till ICA för att förhoppningsvis hitta damsugspåsar till min dammsugare och sedan på eftermiddagen så åker jag med de andra på boendet till Öregrund på eftermiddagen.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning

10 reaktioner till “Torsdag, äntligen helg och Insidious”

  1. Låter klokt att lyssna på kroppen. Den talar ju om mer för än en vad man tror många gånger. Spännande filmen låter 😊 .

  2. Kul med svensk serie. Hur långt gick du i onsdags då?? Vila är med träning.

    Om du inte hittar dammsugare påsar på Ica. Så får du söka på nätet på den sorten. Så ser du var det finns. Hoppas att du hittar. Åå vad trevligt att åka till Öregrund 😃Det är så fint där 😍älskar att vara där!

    Ha en fin helg! 🌷

  3. Kul att kommit en bit på vägen med programmet. Undrar såklart vilken serie du ska tipsa om. 😊 Svara och godkänna kommentarer behöver jag också göra men det får bli en annan dag. Filmen låter riktigt bra, inte så läskig så den kanske jag kan se. Jag är så känslig nämligen och skrämmer upp mig själv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *