Onsdag,inspelning och The meg

Hallå där!

Hoppas er onsdag varit bra.

Här har man varit på radion. Har spelat in ett program och även publicerat det. Lägger in programmet nedanför. Annars har jag också gått en promenad medan jag var på radion. Efter jag slutat på radion så åkte jag till Öob för att bland annat kolla på damsugspåsar. Däremot så hittade jag inte det då det fanns ingen som passade min dammsugare.

På kvällen har jag kollat på filmen The meg på sfanytime.

Handling:

Ett internationellt undervattensteam attackeras av en varelse som alla tror har varit utdöd i två miljoner år. Nämligen en Megalondon som är ca 20 meter lång och har inga fiender. Efter de har tagit sig till deras station så attackerar megen stationen och de inser att de måste döda den.

I en av roller ser man Jason statham. Detta är en bra film med både action och skräck i samma film. Denna film är baserad på novellen Meg av Steve Alten. Det är också nu säkert att det kommer en tvåa men vet inte när den kommer.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning #filmnörd

9 svar på ”Onsdag,inspelning och The meg

  1. Åh skönt att handla lite sådant. Skulle också behöva dammsugarpåsar, såg idag att min börjar bli full. Så bra där att du skrev om saken, skanpka till ÖB och titta imorgon efter dammsugarpåsar.

  2. Här har du gjort om designen ser jag. Kul att göra om lite. Men nouw som plattform behöver verkligen tänka till med reklamen. Stora popupfönster är inte så kul…. Gillar Statham, tycker han är bra. Hoppas du hittar rätt dammsugarpåsar någon annanstans. Vi brukar beställa från nätet. Härligt med en promenad. 😊

  3. Alltid skönt med lite frisk luft. Alltid lika tråkigt att inte hitta det man ska då man handlar. Vill bara gå in och ta det och gå ut sen, inte springa runt och leta.

  4. Så bra. Men irriterande att de inte hade till min modell på dammsugaren. Hoppas verkligen att jag hittar på ICA för vill verkligen inte behöva köpa ny bara för att det inte finnns påsar till min dammsugare som fungerar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *