Tisdag, blåsigt och Deep blue sea

Hallå där!

Hoppas er tisdag varit bra.

Här har man varit på radion. Där har jag skrivit klart manus till det program jag ska spela in imorgon. Plus att en av handledarna har läst igenom det också. Har också varit ut på en promenad. Där jag märkte att det har varit kallare och blåsigare idag än det var igår. Så har gått över 5000 steg idag.

När jag var på väg hem så var jag in på Coop i stationsgallerian. De har extra pris på mina favoriter när det kommer till energidryck monster 50cl för 10kr+pant. Så jag köpte direkt 5st och hade tagit med mig en kasse som jag kunde ta dem i då jag inte vill packa så tungt i min tygväska. Så nu har jag energidryck fram tills måndag. Dricker endast en per dag då de är rätt stora då de är 0,5l i varje.

Ikväll har jag kollat på filmen Deep blue sea på hbomaxnordic.

Handling:

En gammal anläggning från andra världskriget har byggts om till ett laboratorium med stora bassänger. Där har de tre hajar som de forskar på. De försöker hitta ett botemedel mot Alzheimers. När en av testhajarna har lyckats rymma men de har fått tillbaka den kommer en av de största investerarna i deras forskning till deras laboratorium. Då börjar saker gå fel och helt plötsligt måste de fajtas med hajarna för att överleva.

En gammal favorit som kom redan 1999. Här ser man bland annat en ung Stellan skarsgård men även Samuel L. Jackson är med. Har sett denna många gånger men det är en film man kan se flera gånger utan problem.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning #filmnörd

0 reaktioner till “Tisdag, blåsigt och Deep blue sea”

  1. Alltid bra när man får saker billigare, speciellt när det är något man verkligen gillar också. Perfekt verkligen, sänt där gör en ju jätteglad 😀

  2. Klart man skall shoppa det man gillar när det är extrapris, passa på, så brukar jag göra med. 5000 steg är bra, skall försöka landa mellan 5000-10000 per dag, under våren och sommaren, kul med ett mål

  3. Såg den för många år sedan och för att vara ärlig så vågar jag personligen inte se den igen. Har sådan vatten skräck och har en sådan rädsla för just hajar/späckhuggare! :O

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *