Måndag, ny vecka och Hajen

Hallå där!

Hoppas er måndag varit bra.

Här har man varit på radion. Där har vi haft APT och sedan har jag skrivit manus. Det blev ingen promenad men har ändå kommit upp i 3000 steg. Har börjat lyssna på del 2 av Det flammande korset av Diana Gabaldon på bookbeat.

När jag var in på Coop i stationsgallerian märkte jag att de hade bra pris på 50cl läsk så köpte två fanta raspeberry zero. Upptäckte också att de hade monster energidryck 50cl för 10kr +pant. Så imorgon ska jag ta med mig en extra kasse så då kan jag köpa 5 st direkt.

Ikväll har jag kollat på klassikern Hajen som jag köpt på sfanytime.

Handling:

En flicka hittas uppspolad på land, död, söndersliten, och delvis uppäten. Den nye polischefen på sommarön Amity får klart för sig att det rör sig om en hajattack och han fattar beslutet att stänga stranden. Men han möter motstånd och tvingas till slut öppna stranden för allmänheten igen. Fler attacker äger rum och snart pågår en desperat jakt efter den skyldige hajen.

Detta är en klassiker när det kommer till hajfilm. Däremot är den gjord 1975 och regisserad av Steve Spielberg. Den är baserad på boken Hajen av Peter Benchley. Ett måste att se om man missat denna och gillar hajfilmer.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #filmnörd

0 reaktioner till “Måndag, ny vecka och Hajen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *