Min lägenhet

Hallå där!

Eftersom flera av ville gärna se hur min lägenhet ser ut som tänkte jag både visa och berätta. Såhr ser mitt vardagsrum ut. Där sitter jag och kollar på filmer/serier men även där jag sitter vid datorn. Jag bloggar därifrån.

Min hall

,Det lilla skåpet på väggen är där mina mediciner är inlåsta. Bara personal har nyckel till det där skåpet. Det är där jag hänger upp jackor och tar av mig skorna då jag varit ute.

Mitt badrum

Mitt badrum som ni ser är rätt så stort då det ska vara möjligt för någon rörelsehindrad att komma in. Jag har också egen tvättmaskin som också är en torktumlare i samma. Vilket underlättar väldigt mycket då jag inte har någon stans där som jag skulle kunna hänga upp tvätten.

Och till sist mitt sovrum

Det här är mitt sovrum men det finns två garderober som inte kom med på bild. Sängen har jag haft sedan jag var barn. Däremot hyllan som står framför sängen hittade jag på en secondhand för flera år sedan. Som ni ser så påminner stilen väldigt mycket om stilen på sängen.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning #serviceboende #lss

0 reaktioner till “Min lägenhet”

  1. Men vad kul att du delar med dig av din bostad, det är ju alltid kul att se hur andra har det. Ja fyndet du gjorde som står bredvid sängen är ju väldigt snarlikt sängen ju, alltid kul att matcha ihop saker. Här väntar snart en badrumsrenovering, det är verkligen något jag längtar efter

  2. Kul att se hur du bor. Du gillar rosa ser jag. Det är alltid fint med färg tycker jag. Min dotter (som också heter Ida) hade älskat dina gardiner. Jag bloggar också mest från vardagsrummet. Sittandes i mitt hörn i soffan. Helt klart bästa platsen.

  3. Alltid roligt att få se andras hem och få en inblick hur dem har det och jag noterade att vad stort ditt badrum ser ut, så skönt med stora badrum. Samt så fint att matcha sängen med hyllan

  4. Jättefin lägenhet du har. Jag förstår att du trivs bra i den. Skönt med egen tvättmaskin. Tvätta när man vill. Lite kul att du har kvar din säng sen du va barn.

    Ha en bra måndag! 🌷

  5. Så fint du bor och roligt att se hur det ser ut. Skönt ändå med stor badrum tänker jag, då får man ju verkligen plats med saker också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *