Lördag, handlat på ÖoB och filmen Ghostbusters

Hallå där!

Hoppas er dag varit bra.

Här har man varit till ÖoB och handlat lite. Annars har jag kollat på serier och film. Tänkte att visa er min lägenhet imorgon då jag städat den med personal. Just nu är den inte jättestökigt men det känns bättre att visa upp den när den är städad.

Idag har jag valt att inte räkna steg då jag kände att jag behövde ta det lugnt idag. Det efter att jag från och till har haft ont i mitt vänster knä. Det kommer speciellt om jag varit still med knä och ska räta ut det. Irriterande då jag inte vet om jag kan göra något själv för att det inte ska göra ont. Någon som har något tips?

Ikväll har jag kollat på klassikern Ghostbusters från 1984 på viaplay.

Handling:

Forskarna dr Venkman, dr Spengler och dr Stantz startar en privat firma vid namn Ghostbusters. De specialiserar sig på att utrota övernaturliga plågoandar. En dag får de ett mycket speciellt uppdrag. Dana Barrett påstår nämligen att hennes kylskåp är ingången till den andliga världen, och plötsligt står Ghostbusters inför en uppgift som är mycket svårare än att fånga ett vanligt spöke.

En klassiker som man bör se om man inte gjort den. En lagom lång film som är både läskig och rolig på samma gång.

Imorgon är det söndag och då ska jag städa lägenheten med en personal. Annars har jag inte något planerat.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning #bestofnouw

0 reaktioner till “Lördag, handlat på ÖoB och filmen Ghostbusters”

  1. Jag tänker att det är bra att få in lite fysisk aktivitet även om det gör ont. Musklerna stelnar till och ger smärta även av att man inte rör på sig. Så länge du inte får mer ont av att gå lugna promenader så är det något som du kan fortsätta med. Ghostbusters är verkligen en riktig kultfilm, älskade de filmerna som barn.

  2. Låter inte kul med knät. Kanske du ska kolla upp saken? Tänker om du kan få muskelavslappnande eller något för saken? Åh den filmen är så bra. Mycket nostalgi 😀

  3. Vad kul o få se din lägenhet 😊 jag förstår dej absolut att man inte vill visa när den är ostädad. Bra att de hjälper till 😊

  4. Ö&B kan man hitta lite blandade saker. Alltid hittar man något som man behöver åxå saker som man köper men egentligen inte behöver 😊. Kul att få se din lägenhet.

    Drygt att ha ont i ett knä. Jag har problem med en fot. Nu håller jag på med Voltaren. Jag tycker att det hjälper. Så det kan du testa 🙂.

    Ha det så bra! 🌷

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *