Fredag, underbart väder och Shang-chi and the legend of the ten rings

Hallå där!

Hoppas eran fredag varit bra!

Här har man varit ledig. Har varit till Gottsunda för att handla. Köpte saften jag dricker, fanta raspberry zero och energidryck så jag klarar mig i helgen. Här har det varit soligt men det har blåst hela dagen så det har varit rätt kallt ute.

På eftermiddagen var jag till stan med en personal då jag skulle ha lite tid själv med en personal. Jag hade fått meddelande att mina varor jag beställt från stadium på internet fanns att hämta på stadium i centrala Uppsala. Så då tänkte jag perfekt så vi gick av vid svandammen och gick till stadium. Efter att ha hämtat ut det jag beställt som var 4 pack bomullsstrumpor.

Efter det så gick vi in på pressburån då jag ville köpa glass. De har nämligen 50% på alla glassar från GB. Jag köpte en calippo med colasmak. Kan bara äta isglassar då jag inte kan äta någon glass med laktos i.

Nu på kvällen har jag kollat på filmen Shang-chi and the legend of the ten rings på disneyplus.

Handling:

Shang-chi är en pojke som nästan direkt börjas tränas av sin far för att bli lönnmördare. Han flyr och börjar ett nytt liv i USA. Det dröjer inte länge innan han blir indragen i sin pappas grymma värld. Hans far förnekar att deras mor dött utan hävdar hon hålls fången i byn Ta Lo där hon växte upp. Frågan är om det verkligen är hennes röst hans pappa hör eller vad är det som draken, the great protector lyckades stänga in i bergen.

Filmen är spännande från början till slut. Väldigt mycket häftiga specialeffekter. En film man måste se om man gillar marvelfilmer. Finns att se på disneyplus men kan även köpas på sfanytime.

Imorgon har jag inte något planerat. Men ska ut på en promenad då det verkar bli bra väder imorgon också.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning #bestofnouw

0 reaktioner till “Fredag, underbart väder och Shang-chi and the legend of the ten rings”

  1. Mysigt det låter. Men hur långt är det till centrum för dig fått för mig att du får åka en bit för att komma till stan eller har kanske fel?

  2. Great med 50% på glassar och vädret har verkligen varit underbart =D idag var det dock lite iskalla vindar, så man frös stundtals

  3. Tråkigt att det blåste kallt, annars låter det som att du har haft en fin dag. Calippo cola påminner mig om när jag var barn. Åt den jämt då. Stadium har mycket bra saker.

  4. Ja man behöver goda drycker när det är helg och varmt gott väder. Fantannköpte jag med idag den är ju så god. Filmen såg vi för ett tag sedan med tyckte den var helt okej

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *