Torsdag, äntligen helg och venom: let there be carnage

Hallå där!

Hoppas eran torsdag varit bra.

Här har man varit på radion. Skrivit manus men inte tagit någon promenad då jag haft ont i vänster knä. Så nu har man ledigt tills på måndag. Har lyssnat på ljudboken Det flammande korset av Diana Gabaldon både när jag åkte till och från radion. Så nu har jag bara ca 2 timmar kvar på del 1 av den boken kvar att lyssna. Däremot var det svår lyssnat på vägen dit då typ en hel förskoleklass klev på och det vart ett väldigt tjatter.

Har även idag svarat på en hel del kommentarer och godkänt dem.

Ikväll har jag kollat på filmen Venom: Let there be carnage som jag köpt på sfanytime.

Handling:

Mer än ett år efter händelserna i Venom kämpar den undersökande journalisten Eddie Brock med att anpassa sig till livet som värd för den främmande symbioten Venom, vilket ger honom övermänskliga förmågor. Brock försöker återupprätta sin karriär genom att intervjua seriemördaren Cletus Kasady, som blir värd för symbioten Carnage och flyr från fängelse efter en misslyckad avrättning.

En väldigt bra uppföljare till Venom. Mycket humor och en del action. Har man sett första filmen och tyckte den var bra bör man ge denna film en chans.

0 svar på ”Torsdag, äntligen helg och venom: let there be carnage

  1. Ja gud ungar kan då snacka. Minns förr när jag alltid åkte kollektivt var ibland ingen ide ans att lyssna på något för barnen hördes för högt.

  2. Vad jobbigt med ditt knä, hoppas att det snart är bättre. Jag ska åka till Sollentuna idag, kanske skulle lyssna på ljudbok då. 😊 Får fundera på saken. Jag har inte sett någon av de där filmerna men handlingen du beskriver låter bra. 😊

  3. Ja viktigt att låta kroppen vila när den behöver det. Kan tänka mig att det var svårt att lyssna när det är massa ljud i bakgrunden, för mig behöver det absolut inte vara tyst men kan få svårt att koncentrera mig med för mycket ljud

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *