Onsdag, soligt och Venom

Hallå där!

Hoppas er dag varit bra.

Här har man varit på radion. Har haft indiemöte, skrivit manus och även varit ut på en promenad. Här har det varit strålande väder och det ska tydligen fortsätta. Glömde berätta att jag köpte två stycken sportbhar på cubus. De hade 30% på alla bhar. Hade också 50kr i bonus som jag kunde utnyttja så fick 2 st för 150kr. Om jag har tur så får jag dem i min brevlåda imorgon.

Idag har jag även köpt bomullsstrumpor på stadium då de jag har har nästan alla hål. Sen de jag brukar köpa från tex cubus är värdelösa och går sönder efter några gånger. Har lyssnat på ljudboken Det flammande korset av Diana Gabaldon både när jag åkte bussen dit till radion och hem.

På kvällen har jag har sett filmen Venom som jag köpt på sfanytime.

Handling:

Eddie har länge försökt avslöja den ökände grundaren av Life Foundation, geniet Carlton Drake. När han undersöker ett av Drakes experiment, förenas utomjordingen Venom med Eddies kropp, och plötsligt har han otroliga superkrafter. Oförutsägbar och driven av raseri tvingar Venom Eddie att kämpa för att behålla kontrollen. När Eddie och Venom behöver varandra blir föreningen allt starkare. Var slutar Eddie och var börjar Venom?

Denna film innehåller en massa action men ändå en del av humor. Tom Hardy spelar Eddie och gör det briljant. Denna film såg jag redan när den kom på bio 2018. Denna film har fått en efterföljare som heter Venom: Let there be carnage som kom förra året.

Imorgon ska jag till radion. Då är det sista dagen jag arbetar denna vecka. Vilket är skönt men det har ju varit lite kortare vecka då måndag var man ledig.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning #bestofnouw

0 reaktioner till “Onsdag, soligt och Venom”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *