Tisdag, äntligen tillbaka och The girl in the spiders web

Hallå där!

Hoppas eran dag varit bra.

Här har man äntligen kommit tillbaka till radion och vardagen igen. Var borta i ca 14 dagar då jag var sjuk och sedan hade ont i kroppen. Har skrivit lite manus och kollat på serien jag skriver manus om. Var också ut på en promenad medan jag var på radion. Gick och pratade med en av handledarna och då var det bara häst vi snackade. Har också minst gått 5000 steg idag.

På kvällen har jag kollat på filmen The girl in the spiders web som jag hyrde på sfantytime.

Handling:

En sen natt ringer professor Frans Balder, en auktoritet inom AI-forskning, till Mikael Blomkvist. Balder säger sig sitta på världsavgörande information om amerikanska underrättelsetjänsten. Han har dessutom haft kontakt med en kvinnlig superhacker, som bär vissa likheter med en person Blomkvist känner väl. Baserad på David Lagercrantzs bok Det som inte dödar oss.

En rätt lam action film. Något dum och tom men något man kan kolla om man vill ha en film att fördriva tiden med. Tycker The girl with the dragon tattoo är mycket bättre.

Imorgon ska jag till radion. Då ska jag ha indiemöte med en av handledarna och det var en månad sen jag hade det. Vi har det varannan vecka men jag blev ju sjuk så mitt senaste blev inte av.

#nouwbloggare #nouwinfluencer #funktionsnedsättning #funkisliv #add

17 reaktioner till “Tisdag, äntligen tillbaka och The girl in the spiders web”

  1. Så härligt att vara tillbaka i rutiner igen, alltid kul att göra sånt man sett fram emot. Måste vara så kul med radion ändå. Men bra att passa på att i lugnare perioder att skriva manus

  2. Så skönt för dig att få kommit tillbaka. Det känns ju som att du verkligen gillar ditt jobb, verkligen så viktigt att få göra det tänker jag. Att känna att ens jobb ger något för en.

  3. Skönt att du är frisk nu och kan vara tillbaka på jobbet. Rutin är alltid bra att ha. Även att komma ut och röra sig. Är det stegräknaren i telefonen du använder dig av eller har du ett aktivetestarmband?

  4. Skönt att du kommit tillbaka till vardagen igen. Det är så trist när man blir sjuk och det sedan tar ett tag att hämta sig. En promenad med enbart hästprat låter som något för mig. 😊 Härligt att du gått så många steg. 😊

  5. Det låter spännande att vara på radion, och så kul att skriva manus till en serie😃 Det lät först som att filmen du beskrev är spännande, men sen när du beskrev den som lam, dum och tom blev jag inte sugen på att se den ens som tidsfördriv😆

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *