Måndag, ny vecka och Saw

Hallå där!

Hoppas er måndag varit bra.

Här har man varit på radion. Har kommit på en idé till ett nytt program jag ska göra nu i Maj. Har också varit ute på promenad. Här har det varit kallt då det blåst en del men har kommit upp i minst 5000 steg idag.

På vägen hem så lyssnade jag på del 2 av Det flammande korset av Diana Gabaldon på bookbeat. Pratade också med morsan när satt på bussen hem.

Har upptäckt att de har erbjudande på zeroh som är saften jag dricker. Ica har erbjudande att man får köpa 2st flaskor för 30kr+pant. Max 1 köp/hushåll. Så imorgon ska jag till Ica i Gottsunda.

Har också fått veta att mitt paket från Sephora kommer levereras till en liten butik i Sävja. Var där och hämtade min box med serien Grimm och nu ska jag behöva åka dit igen, *suck* Det får bli på fredag då jag är ledig. Kommer inte orka åka dit innan efter radion.

Ikväll ska jag kolla på filmen Saw på viaplay. De har nämligen lagt ut alla Saw filmerna förutom den senaste.

Handling:

Två personer som inte känner varandra vaknar upp i ett rum. De har ingen aning om vem som har tagit de dit eller varför. De har band i sin byxor och när de får tag på en liten bandspelare så sägs det att den ena måste döda den andra för att bli frisläppt. Den ena säger att han tror han vet vem som ligger bakom detta men ingen han vet vem det är utan bara någon som polisen jagar.

En skräckfilm som är något av en klassiker numera. Det är väldigt rått innehåll då filmen innehåller lite tortyr och mycket blod. Denna film ska inte ses av någon känslig men är en favorit hos mig.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning #serviceboende #filmnörd

Corky style

Gillar