Instagram @corkystyle.se

Instagram corkystyle.seInstagram corkystyle.seInstagram corkystyle.seInstagram corkystyle.seInstagram corkystyle.seInstagram corkystyle.seInstagram corkystyle.se

Måndag, ny vecka och The hole in the ground

Hallå där!

Hoppas er dag varit bra.

Här har jag blivit kry men har varit hemma idag då jag kände att kroppen behövde vila. Ska även vara hemma imorgon då jag kände idag att kroppen fortfarande är trött. Har meddelat en handledare på radion det också.

Idag har jag som sagt varit hemma. Dock gick jag ner på Coop och pantade burkar. Hade exakt pant för 20kr då det blivit en del eftersom jag varit sjuk. Har lyssnat på ljudboken Det flammande korset av Diana Gabaldon.

Kollade på filmen The hole in the ground på hbomax nordic.

Handling:

Den unga mamman Sarah O'Neill vill börja ett nytt liv, och flyttar med sin son Chris till den irländska landsbygden. Men nystarten går inte helt som planerat. När Chris försvinner in i skogen, hittar Sarah honom vid ett enormt slukhål – och hon anar snart att allt inte står rätt till med sin son.

En annorlunda skräckfilm som jag såg när den kom på bio. Denna tycker jag är creepy men ingen film man hoppar till av. Denna är snarare en som man tycker är obehaglig än att den är någon film man blir rädd av.

Lägger in trailer här nedanför...

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning

Corky style

Gillar