Söndag, städning och Pet Sematary

Hallå där!

Hoppas er dag varit bra.

Här har man äntligen kunnat gå ut igen efter att ha varit sjuk. Åkte en sväng till Gottsunda och handlade. Jag kände att kroppen var trött så jag skrev till en personal på radion att jag blir hemma imorgon också för att kroppen behöver vila.

Annars har jag städat lägenheten med en personal och det var en ny personal så jag kände att jag fick instruera henne vad hon skulle göra. Kändes som jag fick göra hennes jobb men men hon är ny så då kan det inte vara lätt att veta vad man ska göra.

Har också lyssnat på ljudboken Det flammande korset på bookbeat.

Ikväll så har jag kollat på Pet Semetary från 2019 som jag hyrde på sfanytime.

Handling:

Efter att ha flyttat från Boston till Maines landsort med sin fru Rachel och deras två barn, hittar Dr Louis Creed en mystisk djurkyrkogård, gömd långt inne i skogen nära familjens nya hem. När en ofattbar tragedi inträffar, vänder sig Louis i sin förtvivlan till sin ovanlige granne, Jud Crandall, och sätter därmed igång en livsfarlig kedjereaktion som släpper en oändlig ondska fri, med fruktansvärda konsekvenser.

Jag älskar denna skräckfilm och såg denna redan när den kom på bio. Jag såg denna först för hade inte sett den gamla Per sematary innan. Såg den gamla för ett tag sen och tycker faktiskt den nya är bättre än den gamla.

Hoppas ditt slut på denna vecka varit bra!

#funktionsnedsättning #nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *