Äntligen bättre och jumanji  x2

Hallå där!

Hoppas er lördag varit bra.

Här mår man bättre. Nu idag har jag varit inne så man inte går ut för snabbt. Idag är det bara näsan som varit irriterande men tror det är att all skit ska ut för att man ska bli helt frisk. Däremot har jag inte haft någon feber. Jag har firat det med att boka en biobiljett på nästa fredag till Fantastiska vidunder: Dumbledores hemligheter. Har bokat så den börjar vi ett tiden då den är 2 timmar och 20 minuter lång. Ska bli så roligt att se denna på bio då jag såg den andra två på bio också.

Idag har jag sett två filmer.

Jumanj: welcome to the jungle

Fyra ungdomar hittar ett gammalt videospel när de gör sin kvarsittning på skolan de går på. De startar spelet och lyckas på något sätt sugas in i spelet där de blir karaktären de valde. Väl inne i spelet så är det karaktärer där en av de spelas Dwayne Johnson och en spelas av Jack Black. De får i uppgift att ta tillbaka en Juvel som är stulen och sätta tillbaka den på dess plats så de räddar Jumanji.

En väldigt bra film med både action och även en del humor. Ett måste om man vill se en lätt film som får en att skratta.

Jumanji: the next level

Ungdomarna blir tvungen att återvända till Jumanji för att ännu en gång rädda en juvel från en karaktär som stulit den. Denna gång är det Dwayne Johnson och Jack Black som spelar två av karaktärerna. Det är allt från strutsar till att gå igenom öknen.

Ännu en gång lever denna film upp till . Jag såg båda filmerna redan när de kom ut på bio vilket jag inte ångrar. Har man sett första filmen bör man se denna också. Båda filmerna finns på viaplay men även att hyra på sfanytime.

Nu ska jag fortsätta se på Supernatural och imorgon ska jag bland annat städa lägenheten med personal. Det blir också att byta sängkläder då jag varit sjuk.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning

0 reaktioner till “Äntligen bättre och jumanji  x2”

 1. Åh så kul med bio, jag såg första på det men tror jag såg andra på tv. Inser att jag inte minns men blir väl kul att se nya med sen men blir nog inte på bio.

 2. Vad härligt att höra att du är på bättringsvägen och hoppas du känner dig helt återställd nu till för/eftermiddagen. Jumanji filmerna är verkligen kanon; älskar dem verkligen! 😍👉👈

 3. Vad skönt att du mår bättre nu. Den filmen såg min dotter och hennes sambo igår. Har inte pratat med henne än om vad dom tyckte. Skulle kunna tänka mig se den också.

 4. Jag har svårt att få ut något ur näsan. Samtidigt som det är som ett vattenfall 😅. Bra! Det ska jag tänka på. Att när man snyter sig så kommer de sjuka bacillerna ut & man så småningom blir frisk 🙂👍.

  Vad kul att gå på den filmen nästa fredag. Den vill jag med se! 🙂. Jumanji trycker jag går titt som tätt på tv. Men dem är bra.

  Bra att få bort bacillerna som blir kvar i sängkläderna. Skönt att få lägenheten städad inför veckan 🙂.

  Ha en bra dag! 🌸

 5. Vad skönt att du inte har någon feber längre och bara lite snorig nu. Låter bra med en bio nästa vecka då. Hoppas du kommer gilla filmen. 😊

 6. Det är bra ibland att vila så allt kommer ur som är i kroppen så man sedan kan bli frisk och få må bra. Tack för tips på två filmer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *