Snöstorm och Shutter Island

Hallå där!

Hoppas ni har haft det bra i snöstormen.

Här har man varit inne då jag inte är helt frisk än. Vaknade vid nio då jag blev väckt av personal. Det har jag märkt nu när jag har varit sjuk att jag har varit tröttare på morgonen. Det är nog inte så förvånande då man ofta behöver sova mer när man är sjuk.

Har haft ont i huvudet så vid tolv tiden bad jag om en ipren. Har haft förhöjd temp men sist vi kollade hade den gått ner lite i alla fall. På dagen har jag kollat på filmen Shutter Island som jag hyrde på sfanytime.

Handling:

Teddy daniels som är kriminalkommissarie åker ut till mentalsjukhuset Ashecliff på ön Shutter Island där en intagen försvunnit. Leonardo Dicaprio spelar Teddy Daniels. Han har en kumpan med sig men helt plötsligt försvinner den och Teddy hittar en lapp i den försvinnas rum. Vem är patient 67?


Denna film är baserad på boken Shutter Island som heter Patient 67 på svenska av Dennis Lehane Filmen är ganska lång men en rysare som sätter sig i huvudet på en.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning

0 reaktioner till “Snöstorm och Shutter Island”

 1. Fy då stackare som är sjuk. Skönt att det börjar vända i alla fall. Aldrig kul när man är sjuk och har feber.

  Har aldrig sett den filmen men hört mycket om den.

 2. Viktigt för kroppen att få vila när man är/har varit sjuk, hoppas du känner dig bättre nu. Huvudvärk kan sitta i länge, en varm dusch och en vetekudde kan verkligen göra susen. Här somnade jag med huvudvärk och vaknade med det också, suck

 3. Ja. Man är mer trött & seg när man är sjuk. Därför att kroppen jobbar på att bli av med viruset. Inte konstigt då att man blir trött. Skönt att febern går neråt.

  Tror jag har sett den filmen. Den är väldigt mörk. Men det är Lenardo de Caprio som är med 😊

  Hoppas att du får en bra dag! 🌷

 4. Den där snön alltså 😊 Igår fick skotta fram bilen. Det är ju april 😊 Ska städa i helgen då allt är kaos hemma. Hoppas du snabbt blir frisk igen.

 5. Hoppas du mår bättre till idag och huvudvärken är helt borta. Skönt med att snön är nu borta från Kungsbacka/Göteborg 🙏

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *