Fortfarande sjuk

Hallå där!

Hoppas eran dag varit bra.

Själv har man tillbringat dagen i soffan då jag inte är frisk än. Har tidvis varit så trött att jag legat i soffan och blundat då jag haft ett program på tv:n i bakgrunden. Har också fått extra pengar av min godeman så jag kunde göra en beställning hos hemköp som jag kommer få hemkörd imorgon.

Har också kollat på Efterlyst nu på kvällen. Filmen Fast and the furious 8 kollade jag på innan efterlyst.

Handling:

Dom och resten av gänget har dragit sig tillbaka för att leva vanliga liv. Men när en mystisk kvinna lockar Dom över på hennes sida vänder sig snart vännerna mot varandra.

Denna film såg jag redan då den kom på bio 2017. Tycker denna film faktiskt var bättre än Fast and the furious 9 som jag också såg på bio.

Nä nu ska jag kolla på tv och sedan krypa ner i sängen och hoppas man vaknar upp imorgon piggare. Så jag får bli frisk någon gång. Det finns inget som är mer irriterande än att vara sjuk och inte orka någonting.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning #bestofnouw

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *