Det blev inte som jag tänkt mig

Jaha det blev inte som jag tänkt mig.

Igår åkte jag som vanligt till radion. Där blev jag så trött att jag inte kunde koncentrera mig. Då sa jag till en handledare att jag åker hem då den tröttheten var något jag inte känt på länge. De sa också när jag pratade med en kollega att det såg ut som jag behövde energi. Så jag har blivit sjuk. Har inte feber men är jätte trött i kroppen, Så idag har jag varit hemma.

Jag har kollat på tre filmer. Volcono i morse. Harry potter och den flammande bägaren på dagen och ikväll blev det The conjuring: the devil made me do it.

Jga tänker på mitt förra inlägg, är ni intresserad av att se hur min lägenhet ser ut?

Jag fick en fråga om jag fått välja möbler.

Då kan jag svara att lägenheterna hyrs ut omöblerade, det finns en tvättmaskin och sedan det som finns i köket. Annars är det mina möbler jag har som jag självklart tänker ta med mig om jag flyttar någon gång. Men det har jag inga planer på att göra då jag trivs så bra här.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning

9 reaktioner till “Det blev inte som jag tänkt mig”

  1. Jag vill gärna se hur du bor, älskar sådant så visa gärna. Skönt att sakerna är dina, men även att du trivs så bra där. Krya på dig!

  2. Tråkigt att du blivit sjuk. Tröttheten är så jobbig och det är precis det jag går runt med hela tiden. Hoppas du blir bättre snart.

  3. Harry Potter och den flammande bägaren är min favorit av alla Harry Potter filmer. Vart har du sett the conjuring: devil made me do it? Skulle vilja se den 😊

  4. Eller så har du kört på så pass att kroppen nu säger stopp & du behöver bromsa & vila mycket.

    Det skulle vara kul att se din lägenhet. Vad bra att du trivs i din lägenhet 🙂👍.

    Ha en fin dag! 🌸

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *