Måndag, ny vecka och The hole in the ground

Hallå där!

Hoppas er dag varit bra.

Här har jag blivit kry men har varit hemma idag då jag kände att kroppen behövde vila. Ska även vara hemma imorgon då jag kände idag att kroppen fortfarande är trött. Har meddelat en handledare på radion det också.

Idag har jag som sagt varit hemma. Dock gick jag ner på Coop och pantade burkar. Hade exakt pant för 20kr då det blivit en del eftersom jag varit sjuk. Har lyssnat på ljudboken Det flammande korset av Diana Gabaldon.

Kollade på filmen The hole in the ground på hbomax nordic.

Handling:

Den unga mamman Sarah O’Neill vill börja ett nytt liv, och flyttar med sin son Chris till den irländska landsbygden. Men nystarten går inte helt som planerat. När Chris försvinner in i skogen, hittar Sarah honom vid ett enormt slukhål – och hon anar snart att allt inte står rätt till med sin son.

En annorlunda skräckfilm som jag såg när den kom på bio. Denna tycker jag är creepy men ingen film man hoppar till av. Denna är snarare en som man tycker är obehaglig än att den är någon film man blir rädd av.

Lägger in trailer här nedanför…

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning

0 reaktioner till “Måndag, ny vecka och The hole in the ground”

  1. Skönt att få vila och komma i kapp då och kika film när man inte helt mår bra. Vad är det du gör på radion? Har du eget program, eller har du andra sysslor?

  2. Så skönt när man får tid att panta, jag älskar den grejen. Kanske främst för att man blir av med onödigheter men samtidigt får lite städat hemma. Sen är det ju kul med några kronor också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *