MELLAN THE CONJURING OCH OUTLANDER

Hallå där!

Hoppas eran dag varit bra.

Idag har jag varit till Gottsunda och handlat lite. När jag kom hem så gick jag en liten promenad. Så har gått mina 3000steg och sedan så låg filmen jag beställt i min postlåda. Så ikväll har jag kollat på The conjuring 3 the devil made me do it. Efter det så har jag börjat kolla om serien Outlander från början. Alltså längtar tills den 6 säsongen kommer. Har de första 4 säsongerna på dvd eller blueray men streamar den på viaplay nu när jag kollar.

Serien handlar om Claire som lever med sin man frank på 1940 talet. Efter andra världskriget är slut så ger sig de till Skottland på semester. En dag när Claire besöker en fornlämning så när hon rör en av stenarna så börjar hela världen snurra. Hon vaknar upp i gräset och efter en tag så inser hon att hon inte längre är på 1940 talets Skottland utan 1740 talet. Hon måste på något sätt ta sig från slottet där hon är till stenarna igen utan att ingen märker något.

En bra serie med mycket drama, erotik och även väldigt fina kostymer. Den finns på Viaplay, Hbo nordic och finns på dvd och blueray.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning #serienörd

Corky style

Gillar

Kommentarer

Twitter

Instagram