New haircut 2.0

Hallå där!

Hur har eran dag varit?

Min har varit bra. Jobbade hemifrån och sedan vid tre så åkte jag in till uppsala. Vid klockan fyra så hade jag tid hos en frisör. Kändes som en väldigt bra klippning då mitt hår hade blivit för långt och slitet. Plus att jag i slutet hade svårt att sköta mitt hår på ett bra sätt själv. Så nöjd med klippningen och det känns som ett helt nytt hår jag har fått. Det enda som fattas enligt mig är lite färg i håret. Ska jag färga håret så blir det nog rött. Det blir nog i så fall att jag köper hennafärg. Måste bara hitta någon som kan hjälpa mig då jag inte vågar färga håret på mig själv.

Imorgon ska jag jobba hemifrån och gå en lite längre promenad hade jag tänkt. Fast jag har sämre motivation så vill jag hålla igång för vet att det är bra så jag inte börjar må sämre psykiskt igen. Sen imorgon är halva jobba veckan gjord och har bara två dagar till sen semester i fyra veckor.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #psykiskohälsa #bestofnouw

Corky style

Gillar

Kommentarer

Så skönt att kunna jobba hemifrån. Sedan så fint håret blev du passade bra i den längden. Bra där med att ha så nära till semestern också.

www.saramadeleine.se
corkystyle
corkystyle,
Tack! Nu känns håret så mycket lättare! Ja det är bara två dagar kvar nu.
nouw.com/corkystyle
Madde ,

Det blev jättefint. Tänk vad en klippning kan göra. Bra att du tar dig ut även om det är jobbigt

www.nouw.com/madelena
corkystyle
corkystyle,
Tack! Ja det tar emot Ibland men då får man ta fram envisheten i sig.
nouw.com/corkystyle
Hannas krypin,

Så fin du blev i håret. Jag skulle verkligen behöva klippa topparna, det börjar bli slitet. Tror du skulle passa väldigt bra i rött hår. Skönt att du kan jobba hemifrån. Drömmen ju!

hannafialotta.blogg.se
corkystyle
corkystyle,
Tack! Det är väldigt skönt att jobba hemifrån då jag slipper sitta på en buss i en halvtimme för att ta mig till radion.
nouw.com/corkystyle
Mirre,

Så fin du blev i håret och jag tycker du ska behålla hårfärgen du har, det är fin naturlig hårfärg som har lite lätt olika nyanser,

sweetwordsbymirre.com
corkystyle
corkystyle,
Tack! Ska låta håret vila lite efter att ha klippt mig och sedan får vi se om jag färgar det eller inte…
nouw.com/corkystyle

Twitter

Instagram