Annabelle skal till min iphone

Hey där!

Hoppas eran dag varit bra. Det har min dag varit men det har varit ordentligt varmt och sedan på eftermiddagen så kom det lite regn. Var meningen att jag skulle ta en längre promenad men orkade inte det pga värmen. Men gick i alla fall till coop och har kommit upp i 3000 steg.

Nu på kvällen har jag beställt ett skal till mobilen på wish. Det är det på bilden, ja som älskar skräckfilmer och tycker speciellt om Annabelle filmerna. I alla fall de två första för tyckte inte den tredje var lika bra som de två första.

Nu på kvällen ska jag sätta mig ner och börja svara på kommentarer då jag är på tok för dålig på det. Men jag uppskattar verkligen de kommentarerna jag får.

Imorgon ska jag jobba hemifrån och gå en promenad. Efter det har jag inget planerat. Just ja jag måste försöka få tid för att spola mitt vänster öra på gottsunda vårdcentral då jag fått vaxpropp igen.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning #filmnörd

0 reaktioner till “Annabelle skal till min iphone”

  1. Tyckte det såg lite läskigt ut 😊 Sen är jag ju inte så mycket för skräckfilmer heller. Har semester den här veckan så jag ska träffa en kompis och äta lunch.

  2. Skönt ändå att du kom ut en liten stund i alla fall..häftigt skal och vet du det där passade då dig när det är en favorit för dig.

  3. Kul med favoriten på skalet. Det finns verkligen alla oändliga skal numera. Skönt att kunna jobba hemma och komma ut på en promenad.

  4. Vi ska åka till en hembygdsgård om en stund och hehe skalet är för läskigt för mig, men vet ju att du gillar skärckfilm så då passar det ju din mobil =D

  5. ja wish har faktist bra skal dem är nästan bättre en ideal of sweden. va bra att du kunde ta lite mee steg. böttre det än inget 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *