Fick beröm och köp av foundation

Hey där!

Hoppas er dag har varit bra. Min har varit bra. Har varit in till Uppsala för att kolla lite. Tänkte gå in en sväng på Sephora och gjorde det. Där hade de rea och jag hittade min foundation till 70% rea så istället för 195 kr så kosta den 66kr. Kunde inte låta eller snarare skulle känna mig dum om jag inte hade köpt den. Speciellt eftersom den fanns i min nyans.

Idag när jag kom hem så tyckte jag det luktade bränt när jag kom in i vårt trapphus. I alla fall så gick jag och berätta det till personalen och en personal gick för att kolla om hon tyckte det luktade bränt vilket hon gjorde. Som tur var så var det ingen fara men en annan hade bränt något i sin lägenhet och det måste ha varit ordentligt då det var stark lukt man kände i trapphuset. Så jag fick beröm av personalen att jag reagerade och sa till dem.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #smink #funktionsnedsättning

0 reaktioner till “Fick beröm och köp av foundation”

  1. Om man hittar något man använder till det priset ska man helt klart handla. Det var stor skillnad. Helt klart var det bra att du sa till. Nu var det bara någon som bränt något, men kunde lika väl vara något annat.

  2. Jag besökte också Uppsala igår. Alltid kul med en stor rabatt på en produkt man brukar köpa. Bra att du reagerade på lukten och tur att det inte var något annat.

  3. Verkligen bra att du reagerade. Skönt där att du fick tag på en foundation rabatterat också 😊 . Sådant tackar man ju inte nej till.

  4. Alltså rabatter är nästan som att vinna på lotto och det där var ju en rejäl rabatt på din foundation (som ju faktiskt är ganska så dyrt). Bra jobbat att du reagerade och sa till när det luktade bränt, jag hade varit jättetacksam för tycker det är läskigt med sådant som kan ta fyr.

  5. Jättebra att du sa till att att det luktade bränt för att det kan ju verkligen vara så att det brinner någontans =D, toppenbra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *