Sjukstugan fortsätter

Hallå där!

Hoppas ni mår bättre än mig.

Jag är fortfarande sjuk. Har ingen feber men har ont i halsen och har ingen energi alls. Har tillbringat dagen i soffan framför tv:n. Har kollat på Serier och även film Passenger 57.

Handling:

John Cutter (Wesley Snipes) jobbar som säkerhetsexpert inom flyget och räknas in som passagerare nummer 57 av flygvärdinnan som kontrollräknar passagerarna innan avfärd. Ombord finns också Charles Rane (Bruce Payne), en skurk som tillsammans med sina kumpaner ser till att detta inte blir någon vanlig flygresa. De kapar och tar kontroll över flygplanet. John Cutter hamnar mitt i en situation som han inte tänker tolerera.

En bra film som man minns om man sett. Den innehåller mycket action. Denna film minns jag skulle gå på tv på kvällen den 11 september 2001 men då hände elfte september i USA så de valde att inte sända filmen vilket jag förstår.

Annars så har jag orkat duscha och poppa popcorn för det är typ det jag orkat men kan ju säga att jag var svettig efter att ha poppat popcornen. Vilket är ytterligare ett tecken på att jag inte är frisk.

Sen har personalen på boendet varit snälla att handla bla energidryck, saft och läsk så jag klarar mig några dagar.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning

Corky style

Gillar

Kommentarer

Twitter

Instagram