Sjukstugan fortsätter

Hallå där!

Hoppas ni mår bättre än mig.

Jag är fortfarande sjuk. Har ingen feber men har ont i halsen och har ingen energi alls. Har tillbringat dagen i soffan framför tv:n. Har kollat på Serier och även film Passenger 57.

Handling:

John Cutter (Wesley Snipes) jobbar som säkerhetsexpert inom flyget och räknas in som passagerare nummer 57 av flygvärdinnan som kontrollräknar passagerarna innan avfärd. Ombord finns också Charles Rane (Bruce Payne), en skurk som tillsammans med sina kumpaner ser till att detta inte blir någon vanlig flygresa. De kapar och tar kontroll över flygplanet. John Cutter hamnar mitt i en situation som han inte tänker tolerera.

En bra film som man minns om man sett. Den innehåller mycket action. Denna film minns jag skulle gå på tv på kvällen den 11 september 2001 men då hände elfte september i USA så de valde att inte sända filmen vilket jag förstår.

Annars så har jag orkat duscha och poppa popcorn för det är typ det jag orkat men kan ju säga att jag var svettig efter att ha poppat popcornen. Vilket är ytterligare ett tecken på att jag inte är frisk.

Sen har personalen på boendet varit snälla att handla bla energidryck, saft och läsk så jag klarar mig några dagar.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning

6 reaktioner till “Sjukstugan fortsätter”

 1. Skönt att boendet hjälper dig. Inte alls kul när man är sjuk så förstår att du inte har det så kul. Spännande den låter.

 2. Hoppas du blir frisk snart. Går så mycket hela tiden, och alla runt omkring mig är sjuka just nu. Peppar, peppar men jag har klarat mig.

 3. usch, så tråkigt att du är sjuk – men då är det skönt att ha sällskap av tv:n – den kräver inget av en. passenger 57 har jag också sett – och minns att jag tyckte den var bra. Den enda serie jag ibland tittar på är supernatural – men det är så sällan jag sätter på en serie….jag har visst kommit till sässong 8 om jag minns rät. Men jag gillar den serien.

  Hoppas du blir frisk snart så krya på dig.

 4. Vad tråkigt att du är sjuk. Det verkar vara mycket som går nu och läget blir väl jobbigare under covid, eftersom man knappt kan gå utanför dörren. Du verkar dock hitta bra sätt att roa dig. Jag funderar på om jag sett Passagerare nummer 57, är osäker. Vilka serier tittar du på för tillfället?

  Krya på dig!

 5. jag är ju också sjuk och här blir det också lite filmer, serier och vila, man behöver det. Du får också krya på dig och tack för tips

 6. Du med sjuk. Tråkigt 😕. Ja, då är det soffan & film/serie som gäller 😊. Glass 🍨 ska man äta när man är sjuk & varmt. Ingefära ska vara bra mot förkylning.

  Krya på dig! 🍁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *