Still sick and tierd

Hallå där!

Hoppas ni mår bättre än mig. Jag är fortfarande sjuk. Så har inte varit utanför lägenheten sen onsdagen. Så dagen har innehållit serietittande. Har även kollat på två filmer.

Ena filmen var Independence day som är en klassiker. Den kom ut redan 1996 och var en av de bästa filmerna som kom ut det året. Det kom ut en två 2016 men den var inte alls i samma klass som ettan. Det är svårt att göra en andra film som kommer upp i samma klass som ettan. Jag själv tyckte att tvåan var långtråkig och då snackar vi en action film.

Den andra filmen var Hannibal. Det ör den tredje filmen i filmerna om Hannbial. Tyvärr så är det inte jodie foster som spelar Clarice. Hon som spelar clarice heter Julianne More. Hon gör ett bra jobb. Däremot tycker jag anthony Hopkins och Jodie foster hade en helt oslagbar kemi mellan dem när de spelade i När lammen tystnar.

Annars har jag tvättat en maskin med tvätt då det började ta slut då kläder. Skulle haft städning av lägenheten men både jag och personalen sa att vi tar det när jag är frisk. Personalen har också idag varit snäll och åkt och handlat det jag ville ha.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #svenskbloggare #uppsalabloggare #bestofnouw

0 reaktioner till “Still sick and tierd”

  1. Det är bra här. Fy. Inget kul att vara sjuk 😕. Mysigt att se film & serie 😊. Det blir mycket sånt när man är sjuk. Det är det ända man orkar göra.

    Tvättmaskinen klarar sig mycket själv & inte så ansträngt. Om man inte har familj. Med städning är lite mer ansträngt. Så bra att vänta med det till du mår bättre.

    Krya på dig🍁🌺

  2. Jag har faktiskt inte sett den andra independence day bara den första från 1996 och ja den är riktigt bra. Är dock inte så sugen på att se den andra 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *