Sunday och slutet på veckan

Hallå där!

Hoppas eran dag varit bra. Här har man haft två bra dagar förutom att jag varit så trött. Allt började med att jag hade svårt att somna på nyårsnatten. Det var pga alla dessa raketer de sköt upp så var bra trött i kroppen igår. Trodde jag skulle ha lättare att somna igår men nej då det vart en väldigt lång natt också. Så idag har jag också varit trött. Däremot blev jag piggare när jag hade duschat och tvättat håret. Så i natt hoppas jag att jag får sova.

Imorgon är det ny vecka och första måndagen i år. Är ledig en vecka till så börjar på min dagliga verksamhet den 10 januari, nästa måndag. Så skönt att ha en till vecka man är ledig.

Igår kollade jag på Harry potter 20 årsjubileum - Tillbaka till Hogwarts och sådant underbart program. Roligt att se Emma watson, Rupert Grint och Danel Radcliff . Som en bra avslutning avslutade de med Alan Rickmans ord:

Profeesor Dumbledore: After all this time?

Severus Snape: Always....

Har även lyssnat ut ljudboken Främlingen av Diana Gabaldon idag så tänker skriva recension imorgon då det är för sent för det nu. Annars har jag också haft Lermask i ansiktet så nu ska jag vänta på att klockan blir tio så jag ska få min sömnmedicin.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning

Corky style

Gillar

Instagram