Bye bye bye 2021 – Hello 2022

Hejdå 2021 och Hej 2022!

Året 2021 var ett år man inte kommer glömma då pandemin fortsatte sätta käppar i hjulen. Började i slutet av året jobba på plats på radion som är min dagliga verksamhet. Man har börjat vänja sig med att ha munskydd på sig när man åker med bussen.

Har gått en del på bio och de två bästa filmerna jag såg var Malignant och A quiet place part II.

Malignant – Handling:

Madison bor med sin pojkvän när han slår henne så hon slår i huvudet i väggen. Grannarna larmar och när polisen kommer dit så är hennes pojkvän mördad och Madison är medvetslös och förs till sjukhus. Efter det börjar det ske mord som Madison på något sätt ser när det händer. Det visar sig att Madison är adopterad och inte minns något från tiden innan hon vart adopterad. Frågan är hur kan Madison se något som händer på en annan plats samtidigt som hon är hemma hos sig. Svaret visar sig vara något ondskefullt och något man inte i ens drömmar kunde lista ut.

A quiet Place part II – Handling:

Här får man följa familjen i sin fortsatta kamp för överlevnad. Det kommer en del nya karaktärer men familjen är ändå filmens huvudstory. Vad gör de andra när den döva dottern ger sig av själv och den enda som kan hjälpa de är en ny karaktär en kille. Sonen fastnar med ett ben i en rävsax och frågan är om han kommer överleva och om mamman kommer kunna hämta smärtstillande åt honom?

Plus att de har bebisen att tänka på.

Så hur ska detta gå?

Dessa skräckfilmer har varit de bästa jag sett detta år. Som bubblare på tredje plats kommer The Conjuring: The devil made me do it.

Min psykiska hälsa:

Har fortsatt vara stabil och jag har aldrig mått såhär bra. Har fortsatt min dagliga promenader och klarade att vara hos morsan en hel vecka i jul. Morsan hade hand om mina mediciner medan jag var där. Känner att jag kommit för långt för att jag bara skulle ge upp. Det är inget alternativ för mig. Känner också att jag får den hjälpen jag behöver på serviceboendet och från öppenvården. Nästa år alltså 2022 har jag haft godeman i tio år och ångrar inte en sekund att jag ansökte om att få godeman. Det är helt klart att jag inte klarar av att ha hand om mina egna pengar och ekonomi.

Avslutar detta inlägg med en låt som står för hur jag känner mig.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #bestof2021 #bestofnouw

0 reaktioner till “Bye bye bye 2021 – Hello 2022”

  1. Åh, men så skönt att din psykiska hälsa fått vara stabilt i år. Och vad starkt av dig att faktiskt ansöka om gode man. 😊

  2. Gott nytt år! Låter som en läskig film men du verkar ju gilla sådant som jag förstått det 😅. Kul med lite filmer i alla fall.

  3. Gott nytt år! 🥳 Jag tror att pandemin får vi leva med. Ja, du har verkligen gått på bio. Kul.

    Skönt att ditt psykiska är stabilt & mår bra. Frisk luft gör mycket. Hoppas att du får behålla din goda man som du har.

    Ha det så bra! 💎

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *