In the name of Rituals

Hallå där!

Hoppas eran dag varit bra. Började dagen med att åka till Gottsunda för att handla och hämta ut min nya blueray spelare. Handlingen gick snabbt men fick vänta en stund på min tur där jag hämtade ut paketet med min nya blueray spelare. När jag väl var hemma så gick jag ner på basen och åt lunch. Efter det så gick jag upp till mig och packade upp min blueray spelare. Den nya är väldigt liten och behändig om man jämför med min förra. Började kolla på Grimm säsong tre som jag inte kunnat kolla på sen min förra sluta fungera.

Annars har jag kollat på filmen Malignant på hbomax. En av de bästa nya skräckfilmer som gjorts av James wan. På kvällen har jag fått hem paketet från Rituals som jag fick hemkört av Budbee. Innehållet ser ni på de två bilderna ovanför.

Imorgon ska har jag inget speciellt planerat men det är sista dagen på detta år. Känns som detta år har gått så fort. Tänkte skriva ett inlägg imorgon vad jag kommer ta med mig från detta år och vad jag kommer ha för mål för 2022.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning #bestofnouw

0 reaktioner till “In the name of Rituals”

  1. Rituals är det bästa tycker jag. Så bra och luktar så gott. Det här året vill jag helst glömma bara, önska att mam kunde radera ur minnet bara.

  2. Det här året har gått snabbt, fattar faktiskt inte att det redan är över. Kul med paket, måste ta mig för att köpa därifrån.

  3. Hur tycker du Grimm serien är när den börjar på tredje säsongen och det? Jag vill minnas att första säsongen ändå var hyfsat bra? 😊

    Skönt att ha en bluerayspelare igen, så du kan fortsätta titta på det du vill se. Alltid tråkigt att känna att det finns hinder för det.

  4. jag har heller inget planerat kring nyårsafton jag tycker det mest ska bli skönt o bara vakna upp imorgon utan massa förväntningar kring hur kvällen ska vara…

  5. Bluerayspelare har vi med och det blir ju helt otrolig bild om man spelar blurayfilmer också. samt rituals är bra produkter, du hade ju fler fina där

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *