Borta bra men hemma bäst

Hallå där!

Hoppas er dag har varit bra. Själv har man nu kommit hem från att ha varit i söderhamn en vecka. Åkte vid 14.04 från Söderhamn och var i gävle ca 14.48. Där vart det att vänta i ca 1 timme då första upptåget gick inte förrän 15.38. Var vid uppsala centralstation 16.47. Hemma var jag vid 17.20 och jag började med att käka middag på basen.

Efter jag kommit hem har jag kollat på filmen Saw II som jag hyrde på sfanytime. Efter det så kollar jag på Supernatural säsong två. Jag ser fram emot att krypa ner i min egna säng för man brukar säga Borta bra men hemma bäst. Tror jag kommer somna som ett utblåst ljus då jag är väldigt trött.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #psykiskohälsa #funktionsnedsättning

0 reaktioner till “Borta bra men hemma bäst”

  1. Förstår precis vad du menar med borta bra men hemma bäst. Tycker också om att åka i väg men finns inget bättre än att komma hem igen.

  2. Jag håller med dig helt, finns inget skönare än att komma hem och krypa ner i sin egen säng och försvinna in i sin egen värld. Hur är Saw-filmerna? Jag älskar ju skräck, men är inte överdrivet förtjust i blodsplatter, därför har jag valt bort Saw-serien. Borde jag kanske ge den chans, om ja, varför?

    Sov gott.

  3. Var filmen bra? Samt ja det är alltid skönt att komma hem då man varit borta lite längre =D, men skönt att få komma iväg ockås

  4. Det är bra här. Lite stressad. Men hoppas jag lugnar mig till kvällen.

    Det är väldigt skönt att komma hem & lägga sig i sin egna säng. Oftast sover jag som en stock första natten hemma.

    Ta hand om dig! ❄️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *