Sunday och slutet på veckan

Hallå där!

Hoppas eran dag varit bra. Här har man haft två bra dagar förutom att jag varit så trött. Allt började med att jag hade svårt att somna på nyårsnatten. Det var pga alla dessa raketer de sköt upp så var bra trött i kroppen igår. Trodde jag skulle ha lättare att somna igår men nej då det vart en väldigt lång natt också. Så idag har jag också varit trött. Däremot blev jag piggare när jag hade duschat och tvättat håret. Så i natt hoppas jag att jag får sova.

Imorgon är det ny vecka och första måndagen i år. Är ledig en vecka till så börjar på min dagliga verksamhet den 10 januari, nästa måndag. Så skönt att ha en till vecka man är ledig.

Igår kollade jag på Harry potter 20 årsjubileum – Tillbaka till Hogwarts och sådant underbart program. Roligt att se Emma watson, Rupert Grint och Danel Radcliff . Som en bra avslutning avslutade de med Alan Rickmans ord:

Profeesor Dumbledore: After all this time?

Severus Snape: Always….

Har även lyssnat ut ljudboken Främlingen av Diana Gabaldon idag så tänker skriva recension imorgon då det är för sent för det nu. Annars har jag också haft Lermask i ansiktet så nu ska jag vänta på att klockan blir tio så jag ska få min sömnmedicin.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning

0 reaktioner till “Sunday och slutet på veckan”

 1. Vad tråkigt att nyårsraketerna höll dig vaken, man blir så frustrerad när man inte kan somna. Skönt att avsluta söndagen med en ansiktsmask och tvätta håret. Hoppas att du sover bättre i natt

 2. Åh jag måste se den, får bli under veckan. Som dig är jag också ledig till den tionde. Åtminstone är det vad jag vet just nu. Jag ska ju börja dagvård men vet fortfarande inte när.

 3. Hoppas, hoppas du får mycket bättre sömn i natt. Man blir verkligen seg efter en sådan natt. <3

  Jag ser fram emot att läsa din recension av Främlingen.

  Har läst boken ett par gånger och varje gång tänkt att jag ska sträckläsa serien, men så gör jag det inte. Nu måste jag börja om igen, är sådan med serier. Förstår egentligen inte varför jag inte tar mig igenom böckerna. Tycker de är underbara, och de innehåller allt det som jag gillar i en berättelse.

  Kul att få höra ett omdöme om den nya HP-grejen, är lite nyfiken på vad andra tycker om avsnittet. Kanske är ute och cyklar nu men har det inte kommit någon ny HP-tävlingsserie till HBO Max?

 4. vi slötittade lite på Harry Potter också, men kanske inte följde det. Så bra filmer tycker jag. Hoppas du fick sova i natt iaf.

 5. Drygt att ha dålig sömn två nätter i rad. Jag hade dålig natt i natt. Du får ta en tupplur mitt på dagen 🙂. Skönt att va ledig en vecka till.

  Den Harry Potter filmen vill jag se. Hoppas jag får göra det snart.

  Hoppas att den första måndagen på året är bra för dig 🤗

 6. vad tråkigt att du inte kunde sova på nyårs natten på grund av alla raketer men skönt att du fock sova natten efter jag älskar med harry potter så tittade med på deras åter träff 😊

 7. Jag gillar verkligen Harry Potter och hade tänkt se programmet men det blev aldrig av. Ska bli kul att läsa din recension av boken. Har flera av henne i bokhyllan men har inte kommit i gång riktigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *