Instagram @corkystyle.se

Instagram corkystyle.seInstagram corkystyle.seInstagram corkystyle.seInstagram corkystyle.seInstagram corkystyle.seInstagram corkystyle.seInstagram corkystyle.se

Tisdag, promenad och the mummy

Hallå där!

Hoppas eran dag varit bra.

Har varit på radion. Det var soligt när jag åkte bussen till radion men började regna så det var varit aprilväder kan man säga. Tog min kappa på mig men imorgon ska jag ta min jacka som är lite varmare. Det var en aningen kallt idag. Däremot så tog jag en promenad med två handledare medan jag var på radion. Så har gått över 7000 steg idag.

Har även idag lyssnat klart på ljudboken Trummornas dån av Diana Gabaldon så recension kommer imorgon.

Ikväll har jag kollat på filmen The mummy som jag hyrde på sfanytime.

Översteprästen Imhotep blev en gång levande begravd och mumifierad som straff för att ha gjort uppror mot sin farao. Dessutom lades den grymmaste av förbannelser över honom. År 1923 störs hans gravkammare, bland annat av en grupp amerikanska arkeologer som är på jakt efter försvunna skatter, och översteprästen vaknar till liv igen. Med sig som vapen för han Egyptens 10 farsoter.

En gammal favorit som är lika bra idag som när man såg den när man var liten. Den har 13 år nacken så den är ganska gammal. Däremot så tycker jag den mer är äventyrsfilm än skräckfilm men det finns några scener där man hoppar till om man inte är beredd på vad som kommer hända.

#nouwinfluencer #nouwblogare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning

Corky style

Gillar

Instagram