Torsdag och helgen

Hallå där!

Hoppas eran dag varit bra.

Jag har varit på radion. Kollat på serien jag ska börja skriva manus om nästa vecka. Är ledig imorgon vilket är skönt. Ska handla lite på hemvägen. Har helt slut på saft. Ikväll ska man se på Efterlyst och tror det blir någon serie innan då jag inte riktigt orkar se någon film idag.

Har inget planerat för helgen så kommer ta dagarna som de kommer. Ska eventuellt se Dune då jag ska ev göra program om den. Den är 2,5 timme så då får man börja se den vid 18 tiden för att orka se den. Hoppas det blir finare väder i helgen då detta gråa vädret gör mig så trött.

#nouwinfluncer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning #psykiskohälsa

0 reaktioner till “Torsdag och helgen”

  1. Ååå Såå skönt att vara ledig fredagar 😊. Det är min dröm att vara ledig fredag när jag jobbar.

    Skönt med en lugn helg. Vi börjar kolla film vid 23 kanske på helgerna. Vi kan även se film på eftermiddagarna på helgen oftast söndagar. Det är väldigt mysigt & skönt 😊

    Ha en skön helg! 🍁

  2. Min dag har varit rätt lugn och skön. Har inte gjort mycket,. Har bland annat sett en film som min ena lärare skickade ut som handlade om donation, pratar om det just nu i skolan.

  3. Såg Dune i veckan, och gillade verkligen den. Blir en arbetshelg för mig, men får se om jag orkar göra nåt på min lediga lördag.-

  4. Så skönt att vara ledig. Det behöver man, jag älskar det där med att bara få vara liksom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *