A good day

Hallå där!

Hoppas eran dag varit bra.

Jag har varit till radion. Där hade jag spelat in ett nytt program och även publicerat det. Annars har jag beställt munskydd från Fyndiq och även en tröja från Cubus. Jag tog bussen hela vägen hem annars brukar jag kliva av på centralstationen om jag behöver handla något. Imorgon är sista arbetsdagen för sedan tar jag helg.

Ikväll så har jag kollat på Jurtjyrkogården från 2019.

Handling:

Efter att ha flyttat från Boston till Maines landsort med sin fru Rachel och deras två barn, hittar Dr Louis Creed en mystisk djurkyrkogård, gömd långt inne i skogen nära familjens nya hem. När en ofattbar tragedi inträffar, vänder sig Louis i sin förtvivlan till sin ovanlige granne, Jud Crandall, och sätter därmed igång en livsfarlig kedjereaktion som släpper en oändlig ondska fri, med fruktansvärda konsekvenser.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #psykiskohälsa #bestofnouw

0 reaktioner till “A good day”

  1. Skönt och smidigt att åka buss och är det några speciella munskydd då bestället? Tänkte de säljer ju på apotket och så med =D. Låter som en otäck film =D

  2. Kul med nytt till garderoben! Jurtjyrkogården har jag inte sett sedan jag barn,. Hör alltid rösten i huvudet ”I want to play” när jag läser eller det pratar om den filmem.

  3. Så kul med program. Har ni det så folk kan lyssna eller hur fungerar det? Kul med lite att handla också, borde shoppa lite själv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *