Dåligt väder och en favorit

Hallå där!

Hur har vädret varit hos er?

Här har det regnat snöblandat men nu regnar det bara. Vart väldigt blöt på vägen från bussen till radion så har inte gått någon promenad idag. Slutar vid tre på radion och då ske jag åka hem men behöver handla middag på hemvägen då det ska bli lax till middag på basen. Får se vad jag handlar för middag. Ikväll ska jag se på Ghost ship som jag hyrt på sf anytime. En av mina skräckfilmsfavoriter.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #psykiskohälsa #bestofnouw

0 reaktioner till “Dåligt väder och en favorit”

  1. Ni fick också snö idag alltså? Det bara vräkte ner här helt sjukt men slaskas väl bort.

    Kul med filmen är den ny?

  2. Oh, är du också en som gillar skräckfilmer? Ingen av mina vänner gillar skräckfilmer alls. Brukar få se de filmer jag vill ensam. 😅

  3. Jag har inte fått någon snö idag vad jag sett. Däremot regn och rusk. Lax är gott men eftersom barnen inte äter det så blir det inte så ofta.

  4. Lax är ju supergott om man har ett bra recept och jag tycker inte laxen ska ”over do” det ska vara enkelt med kryddor och stekta grönsaker🙌🏼

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *