Torsdag, vita bönor och Saw IV

Hallå där!

Hoppas er dag varit bra.

Här har man varit på radion. Har skrivit manus och gått en promenad. När jag satt på bussen både till och från radion har jag lyssnat på ljudboken Det flammande korset av Diana Gabaldon. Så nu har jag bara ca 50 minuter kvar på del 2 av boken och sedan är det bara en del kvar. De har delat upp böckerna i 3 delar på bookbeat. Förra veckan när vissa hade problem med swedbank så hade jag inget problem men nu har tydligen samma fel uppstått och denna gång har jag drabbats. Hoppas det löser sig till imorgon.

Idag åt jag vita bönor, bacon och ägg till middag. Det var så gott att jag åt två portioner. Efter att ha ätit middag så har jag kollat på filmen Saw IV på viaplay.

Handling:

Mördaren Jigsaw är död men den som tror att hans illasinnade lekar ska sluta misstar sig. Frågan är vem som fortsätter när han är död. Allt börjar när jigsaw obduceras och de hittar ett litet band till en bandspelare i hans mage. Detta är en hemsk fortsättning på den den tredje filmen. Var beredd på tortyr och en hel del blod.

En bra fortsättning på trean och den är väldigt hemsk. Man ska ej se denna om man är känslig för blod. Denna ska ses efter man har sett de tre första filmerna innan.

Imorgon är det fredag och då är jag ledig. Jag ska ha egen tid med en personal. Då ska vi åka till Sävja och jag ska hämta ut ett paket som jag har att hämta ut. Annars har jag inget planerat men har tänkt se Saw V på kvällen.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #influencer #svenskbloggare #funktionsnedsättning #serviceboende

Corky style

Gillar