10 years ago…

10 år sedan

Kan inte fatta att det är 10 år sedan du tog ditt sista andetag och flög upp till himlen!

Tänker på dig ofta och undrar hur ditt liv hade sett ut om du hade fått leva. Att du inte fick den chansen som jag fick som jag fick.

Jag minns att efter ett tag sen jag fick reda på att du hade dött så kom du till mig i en dröm. Du sa att gör inte samma misstag som jag, du har för mycket att leva för.

Denna dröm bär jag med mig än idag och den är fortfarande väldigt verklig för mig då jag idag mår mycket bättre och är väldigt glad för den andra chansen jag fick.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #psykiskohälsa #självmord #suicidezero

0 reaktioner till “10 years ago…”

  1. 10 år går fort, jag förlorade någon som stod mig väldigt nära för kanske 15 årsedan som led av spatial ohälsa. och jag minns saker som hon sa till mig än idag som om det var igår ♥️

  2. Förstod jag det rätt om hon valde att bli en ängel? Mitt barnbarns pappa gjorde samma val för ett år sen och det är så tungt. Tur att du kunde vända det till något bra.

  3. Fy tiden har en förmåga att gå så fort, kanske speciellt när det handlar om sorg och saknad. ❤

  4. Beklagar sorgen 🤗. Det är sorgligt när personer går bort alldeles för tidigt i sitt liv. Den drömmen ska du verkligen hålla fast vid. Hon kanske ger dig styrka. Då du mår bra idag 🙂.

    Ha en skön dag & helg! 🌿

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *