Onsdag – inspelning och Ghost ship

Hello!

Hoppas eran dag varit bra.

Här har man varit på radion. Har spelat in ett program och lagt upp det på hemsidan. Har även kollat om en dokumentär som handlar om ett ämne som jag tänkt göra ett program om. Det blev ingen promenad då det regnade ute.

På kvällen har jag kollat på Ghost ship på sfanytime.

Handling:

Besättningen ombord på ett räddningsfartyg, som befinner sig långt ute på Barents hav, gör en fasansfull upptäckt, nämligen resterna av en stor passagerarbåt, som förliste för mer än 40 år sedan. När räddningspersonalen väl lyckas ta sig ombord på fartyget, konfronteras man med dess kusliga förflutna och tvingas kämpa för sina liv.

En gammal favorit för ,mig när det kommer till skräckfilm. Ett måste för den som inte har sett den men gillar skräck. Denna går även att kolla flera gånger på då den är så bra.

Imorgon är det torsdag och sista arbetsdagen för denna vecka. Sen på fredag ska jag klippa mig och det ska bli skönt. Det är så härligt när man kommer från frisören och håret känns så friskt igen.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning

0 reaktioner till “Onsdag – inspelning och Ghost ship”

  1. Åh Så underbart att gå till frisören, det var verkligen evigheter sedan jag tog mig för den saken. Ändå är det ju så enormt underbart när man gör det. Får håret fixat och bara får njuta.

  2. Men å vad kul att få vara med i Radion, så spännande. Vi skall vara med i några tidningsartiklar och det är också så kul, godkänt två bra artiklar. Härligt att arbetsveckan snart är över och lite helg att se fram emot. Du måste visa hur det blir när du klippt dig såklart

  3. Är verkligen nyfiken på ditt jobb på radion. Berätta gärna mer om det. Det är så mysigt att gå till frisören och bli omhändertagen ett par timmar.

  4. Skönt att åka iväg & jobba ibland åxå. Inget kul att gå ut när det regnar. Men ännu skönare när man kommer in då.

    Å härligt att du ska klippa dig. Det ska jag troligtvis göra om 2 veckor. Jag älskar att gå till frissan 🥰

    Ha en bra dag & helg! 🌿

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *