Tisdag och Venom: Let there be carnage

IHallå där!

Hoppas din dag har varit bra.

Här har man varit på radion. Har kollat på en serie, gått en promenad och börjat på nytt manus till mitt nya radioprogram. Imorgon ska jag spela in ett program.

Har efter att ha slutat på radion varit till Gottsunda för att handla på Ica. De har bland annat erbjudande på monster energidryck 3 50cl för 30kr +pant. De hade också bra erbjudande på Ben&jerrys 40kr st men de hade inte min favorit till non diary sorten.

Pratade med barnmorska och har fått nytt recept på en ny p-stav som jag ska sätta in den 25 februari. Hoppas att det gör att jag slipper de problem som jag har nu.

På kvällen har jag kollat på filmen Venom: Let there be carnage på sfanytime.

Handling:

Mer än ett år efter händelserna i Venom kämpar den undersökande journalisten Eddie Brock med att anpassa sig till livet som värd för den främmande symbioten Venom, vilket ger honom övermänskliga förmågor. Brock försöker återupprätta sin karriär genom att intervjua seriemördaren Cletus Kasady, som blir värd för symbioten Carnage och flyr från fängelse efter en misslyckad avrättning.

En väldigt bra uppföljare till Venom som kom 2018. Såg denna på bio och såg även den första på bio också. Har man sett första filmen men inte denna så är denna helt klart värd att se.

Imorgon är det onsdag och det är bara två arbetsdagar kvar på denna vecka.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning #bestofnouw

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *