Måndag, bokad klippning och The nun

Hallå där!

Hoppas eran dag varit bra.

Här har man varit på radion. Där har jag kollat på en serie som jag ska skriva manus om sedan. Efter radion så var jag in en sväng på Coop.

Hur har vädret varit hos er?

Här vaknade jag upp till snötäckt landskap. Mysigt men sedan har det typ regnat så det är bara slask kvar. Inte alls roligt och det ska tydligen regna fram tills på fredag.

Nu på kvällen har jag bokat tid för klippning på fredag då det verkligen behövs. Börjar bli slitet och lätt att det blir tovigt. Ska gå till hon jag brukar klippa mig hos då jag alltid blivit nöjd när jag blivit klippt av henne.

Har kollat på filmen The nun på kvällen.

Handling:

När en ung nunna tar sitt liv på ett kloster i Rumänien skickar Vatikanen en präst och hans lärling för att utreda fallet. Tillsammans avslöjar de den skrämmande hemligheten… De riskerar inte bara sina egna liv, utan även sin tro och sina själar, då de tvingas konfrontera den onda kraften från den demoniska nunna som först skrämde världen i ”The Conjuring 2”.

På bilden ser ni Jonas Bloquet som spelar Frenchie i filmen med Jonas autograf. En väldigt bra skräckfilm som jag såg tre gånger när den gick på bio.

#nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning #bestofnouw

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *