Söndag – Under ytan och the Conjuring: The devil made me do it

Hallå där!

Hoppas eran dag varit bra.

Här har man lyssnat på ljudboken Sjöfararna av Diana Gabaldon, kollat på filmen The conjuring; The devil made me do it och både städat lägenheten och bäddat med nya sängkläder i sängen. Sen har jag också duschat och tvättat håret.

Annars så har jag haft en låt i huvudet typ hela dagen. Under ytan med Uno Svenningsson. Delar låten här under. Den låten får en att fundera och frågan är om det är bra att dölja saker under ytan som man gör i det långa loppet. Vad tror ni?

Imorgon är det en ny vecka. Då ska jag åka till min dagliga verksamhet. Ska bli kul att träffa alla där igen då denna vecka blev lite speciell då jag reagera på vaccinet och fick hela förra helgen förstörd.

The conjuring the devil made me do it

Handling:

Den tredje conjuring filmen. Ed och Lorraine Warren får uppdrag att försöka lista ut varför en helt vanlig kille som heter Arne dödar en annan kille med 22 knivhugg. Har det något med att han var med om en exorcisms på en liten kille för flera år sedan. Saker är inte vad de först tror och på allt så drabbas Ed Warren av en stor hjärtinfarkt.

Lyckas de inte så är det stor chans att Arne döms till dödsstraff.

En väldigt bra skräckfilm. Denna såg jag då den kom på bio. Har man sett de andra conjuring filmerna men inte sett denna så rekommenderar jag att se denna.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning

12 reaktioner till “Söndag – Under ytan och the Conjuring: The devil made me do it”

  1. Härligt att ha lite att se fram emot, hoppas du får en riktigt fin vecka. Kul att ha något att se fram emot. Jag skall jobba nästan hela veckan och längtar inte alls just nu, skulle helst haft lov med barnen

  2. Har för mig att det låten ”under ytan” var med i en film. Minns inte namnet men den är svensk, har för mig att den var ganska djup men kanske något för dig att se? Var hon Johanna som tog livet av sig som spelade huvudrollen vill jag minnas.

  3. Det är en bra låt med Uno Svenninson, lite feppig på något sätt också. Här är det läggdags, borde redan varit ny jobbvecka på g

  4. Den låten är så fin. Har sett honom live ett par gånger och varenda gång växer han. Många reagerar på vaccinet, men det är helt normalt. Andra dosen blev jag sjukast av.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *