Lördag, Malignant och The conjuring 2

Hallå där!

Hoppas er dag varit bra.

Här började man dagen med filmen Malignant. En av de bästa nyare skräckfilmer som släppts. I alla fall enligt mig. Efter att ha sett filmen så åkte jag till Gottsunda för att handla lite.

Efter så har jag lyssnat lite på ljudboken Sjöfararna av Diana Gabaldon som är bok 3 i Outlander serien. Annars har jag kollat på serier och gått en promenad. På kvällen har jag kollat på filmen The conjuring 2.

Handling Malignant:

Madison är gravid och bor i ett hus tillsammans med sin pojkvän. Han slår till Madison så hon åker in i väggen och slår i huvudet. Plötsligt så vaknar hon och hittar sin pojkvän mördad och hon förlorar medvetandet. När polisen hittar henne förs hon till sjukhus. När Madison vaknar får hon veta att hon förlorat barnet. När hon kommer hem så börjar hon uppleva syner i vilket hon ser folk mördas. Hon inser snart att det är riktiga mord hon ser och varför finns det en period i livet som hon inte har några minnen av. Sen undrar hon också vem är Gabriel ?

En av de bästa nyare skräckfilmerna som släppts. Finns på både Hbomax och sfanytime.

Handling The conjuring 2 :

Ed och Lorraine Warren åker till England där en familj börjar inse att deras hus är hemsökt. Ena dottern vaknar upp i fåtöljen på bottenvåningen. Samtidigt som hon börjar prata med en gammal gubbes röst. Frågan är om Ed och Lorraine kommer kunna hjälpa dem och vad de måste göra för att hjälpa dem.

En väldigt bra skräckfilm även om den inte är lika kuslig som ettan. Däremot skulle jag rekommendera se denna om man sett ettan men inte denna ännu.

#nouwbloggare #nouwinfluencer #uppsalabloggare #filmnörd #funktionsnedsättning

6 reaktioner till “Lördag, Malignant och The conjuring 2”

  1. Så skönt med böcker. Själv tänkte jag försöka lyssna lite på någon hår vilken dag som helst. Jag hat även fått en bok nu när jag fyllt år som jag tänkt läsa.

  2. Jag är så taggad på när säsong 6 släpps på OUTLANDER. Jag lyssnar nu på del 4 i serien ”de 7 systrarna”. Riktigt bra är den.

    Vi kollar sällan på skräck. Mest action & äventyr & spänning.

    Skönt att ta en promenad 😊

    Ha det så bra 🌸

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *