Fredag och Alice i spegellandet

Hallå där!

Hoppas eran dag varit bra.

Här har man varit ledig då jag är ledig på fredagar. Vilket är väldigt skönt. Har varit in till Gottsunda för att handla och sedan tog jag liten promenad efter det jag kom hem. Det var väldigt fint väder men lite isigt så man ibland fick gå med myr steg. klarade mig i alla fall då man inte vill åka in på akuten i onödan.

Nu på kvällen har jag kollat på filmen Alice i spegellandet på disneyplus.

Handling:

Följ med Alice genom den magiska spegeln när hon återvänder till den fantastiska världen Underlandet. Väl där ger hon sig av på en farlig resa bak i tiden för att rädda Den galne Hattmakaren och upptäcker hur tidigare händelser har format livet för hennes vänner och fiender. Alice Through The Looking Glass, är ett äventyr som hyllar förlåtelse, familj och vänskap.

Ett måste om man sett den första filmen från 2010. Denna såg jag redan på bio och tyckte redan från början att det är en väldigt bra film. Denna film är dedikerad till Alan Rickman då han dog samma år den kom på bio. Han är inte med som skådespelare utan gör rösten till en av varelserna,

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning #filmnörd

0 reaktioner till “Fredag och Alice i spegellandet”

  1. Men å har ni lite kallt och snö ännu, här i Göteborg var det minus på morgonen men sen bara grått och trist. Spännande det måste jag kolla in, nya filmer är ju alltid kul. Tack för tipset

  2. Det gäller att man inte ramlar då man är ute. Så lätt hänt att olyckan är framme Den filmen såg jag också för längesen, men minns inte så mycket av den,

  3. Den filmen har jag bara sett en gång, min syster älskade Alan så för många var det ju en sorg att han dog. Om jag inte minns fel ska det finnas fler delar utöver dessa två om Alice. Undrar om de gör såna också.

  4. Skönt att vara ledig fredagar. Åxå skönt att ta en promenad 😊. Var mycket härligt väder igår. Hatar det isiga. Men det tillhör vinter det med. Vad bra att du höll dig på bena.

    Jag har bara sett Alice i underlandet några ggr.

    Hoppas att du har en skön dag❣️🤗

  5. Ja det är jättehalt på vissa ställen och man går med andan i halsen. ALice är länge sedan man kikade på och jag gillar även Tom Pettys låt med Alice i underlandet, har du hört den

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *